Affidea grupa

O Affidea Grupi

 

 

Affidea je vodeći europski pružatelj usluga u području radiološke dijagnostike, ambulantnog liječenja i laboratorijskih pretraga, koji djeluje u 270 centara raspoređenih u 16 europskih zemalja. Affidea grupa surađuje s više od 9 tisuća profesionalaca i svake godine obavlja više od 14 milijuna dijagnostičkih pregleda. Affidea je jedini pružatelj zdravstvenih usluga, koja je član Odbora radiološke dijagnostike tvrtke IBM Watson te Microsoft Clouda.

 

Zbog svojih sjajnih praksi i iskustava u osiguravanju sigurnosti pacijenata, Affidea je postala najnagrađivaniji pružatelj usluga radiološke dijagnostike u Europi, s priznanjima Europskog društva za radiologiju – više od 50% nagrada na EuroSafe-ovom zidu zvijezda pripada upravo Affideinim centrima. Tvrtka je u vlasništvu kapitala obitelji Bertarelli, kojim upravlja njihova tvrtka Waypoint Capital.

 

O Affidei Hrvatska

U Hrvatskoj, Affidea pruža medicinske usluge od 2008. godine, djelujući s tri neovisna centra, jednim u Zagrebu – Affidea Čavka, drugim u Splitu – Affidea Kalajžić i trećim u Šibeniku – Affidea Vita.

 

Affidea pruža širok spektar usluga dijagnostike i ambulantnog liječenja u najvećim gradovima u zemlji, prateći najviše sigurnosne standarde na europskoj razini.

 

Affidea Hrvatska nagrađena je najvišom ocjenom na EuroSafe-ovom zidu zvijezda (EuroStars Imaging Wall of Stars), inicijativi Europskog društva za radiologiju, za promicanje kvalitete i sigurnosti dijagnostičkog snimanja.